Επικοινωνία ολο το 24ώρο

|

Καλεστε +30 694 6062 850

Εξωσωματική γονιμοποίηση

Η ομάδα μας  προσφέρει θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ζευγάρια από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Διαθέτουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα υπογονιμότητας και σας προσφέρουμε τη σωστή λύση ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και ιστορικό.

Γιατι να μας επιλέξετε για εξωσωματική;
Επειδή διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες με πολυετή πείρα στην Ελλάδα καιτο εξωτερικό, εξειδικευμένους επαγγελματίες στο είδος τους, και περιμένουν να κάνουν το όνειρο σας να γίνετε γονείς αληθινό!

Με τον όρο εξωσωματική γονιμοποίηση εννοούμε ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών που έχουν σαν άμεσο σκοπό τους τη βοήθεια των υπογόνιμων ζευγαριών ώστε  να αποκτήσουν παιδί. Από την πρώτη γέννηση παιδιού με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης έχουν περάσει περίπου τριάντα χρόνια. Με την μέθοδο αυτή μπορούν να λυθούν σήμερα προβλήματα που έχουν να κάνουν με γυναικείο και με ανδρικό παράγοντα υπογονιμότητας.

Επίσης πολλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με αίτια υπογονιμότητας σήμερα μπορούν να αντιμετωπιστούν ευκολότερα.Τα ποσοστά επιτυχίας στις μέρες μας αγγίζουν το εξήντα με εξηνταπέντε τοις εκατό μετά από τρεις με τέσσερις προσπάθειες. Το ιατρείο όμως είναι οργανωμένο έτσι ώστε να παρέχει την υποστήριξη σε όλα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας. Η μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό και η συνεχής παρακολούθηση των ζευγαριών μας δίνουν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε μπροστά  και όχι πίσω από τα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν. Η οργάνωση του ιατρείου μας βασίζεται στην στήριξη ενημέρωση και οργάνωση της θεραπείας των ζευγαριών που θα μας επισκεφτούν πολυετής εμπειρία σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας δίνει τη δυνατότητα αντιμετώπισης  εξαιρετικά δύσκολων περιστατικών τα οποία αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα υπογονιμότητας και αποτυχιών σε διάφορες προηγούμενες θεραπείες. Η συνεργασία μας με μεγάλες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης όπως η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Μαιευτηρίου Μητέρα και το κέντρο Βιοδημιουργία δίνουν τη δυνατότητα σε μας να παρέχουμε  ότι το δυνατόν καλύτερο από επιστημονικής πλευράς στους ασθενείς μας.


Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα μας


Η ομάδα μας αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο στη διαδικασία θεραπειών γονιμότητας
Προσφέρουμε:
Άμεση επαφή με την ομάδα μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
Έμπειρη μαία – συντονιστή
Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Θεραπείες για ειδικές περιστάσεις υπογονιμότητας
Ανταγωνιστικές τιμές

Πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό το ζευγάρι να κατανοήσει πλήρως τις πιθανότητες και τον τρόπο θεραπείας του έτσι ώστε να συμμετέχει ενεργά κι όχι παθητικά κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας. Η αφοσίωση μας στους ασθενείς και η συνεχής παρακολούθηση των προβλημάτων τους δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία συλλογική διαδικασία στην περίπτωση προβλημάτων υπογονιμότητας.

Έχει να κάνει άμεσα με τη συνεργασία του επιστημονικού προσωπικού με τη χρήση της τεχνολογίας και με την ενεργή συμμετοχή του ζευγαριού. Η ψυχολογική επίσης υποστήριξη είναι πολύ σημαντική, κατά τη διάρκεια της θεραπείας το ζευγάρι θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης από ειδικούς. Το κέντρο μας είναι σε συνεργασία με ειδικούς ψυχολόγους οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να δώσουν την επιστημονική τους βοήθεια στα ζευγάρια ασθενής για μας δεν είναι πελάτης είναι άνθρωπος ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.  Η αρχή για μας είναι να επιτύχουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται και το συντομότερο δυνατόν το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η απόκτηση ενός παιδιού.  Η ιατρική υποστήριξη έχει σαν σκοπό την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος ξεχωριστά δηλαδή το να προσαρμόσουμε τη θεραπεία στο πρόβλημα και όχι το πρόβλημα στη θεραπεία. Ένα επίσης βασικό χαρακτηριστικό του καιρού μας είναι η διάρκεια της επίσκεψης στον ειδικό γιατρό υπογονιμότητας. Η επίσκεψη κρατάει κατά μέσο όρο μία ώρα έτσι ώστε ο γιατρός να διερευνήσει πλήρως το πρόβλημα. Αυτό πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί ο χρόνος που δίνεται συνήθως στις ιατρικές επισκέψεις είναι λίγος. Μία καλή λήψη ιστορικού δίνει την  δυνατότητα  διερεύνησης προηγούμενων θεραπευτικών προσπαθειών έτσι δίνεται η δυνατότητα στο ιατρικό προσωπικό να βρει ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία στην κάθε περίπτωση. Σαν ομάδα έχουμε επίσης τη δυνατότητα να καλύψουμε πλήρως όλα τα προβλήματα που είναι συνδεδεμένα με ανδρική υπογονιμότητα ειδικός γιατρός ουρολόγος εξετάζει τους ασθενείς μας και σαν ιατρική πλέον ομάδα αποφασίζουμε  την καλύτερη δυνατή θεραπεία στην κάθε περίπτωση.

Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Σχετικά Άρθρα

Comments

Μείνετε σε επαφή

120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
53ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πρόσφατα Αρθρα