Καλεστε +30 694 6062 850

Επικοινωνία ολο το 24ώρο

|

Καλεστε +30 694 6062 850

Συστάσεις

Τι μας λένε οι ασθενείς μας. Επιλεγμένες εμπειρίες από τη μεταξύ μας συνεργασία.

Ξεκίνησε ένα πανέμορφο παραμύθι για εμάς… Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια σου γιατρέ μου ένα ακόμα αγγελούδι ήρθε στον κόσμο… Ήσουν κοντά μου από την πρώτη στιγμή που σε χρειάστηκα… Σε κάθε μου στιγμή αγωνίας, φόβου, λαχτάρας. Τα λόγια σου μοναδικός οδηγός για εμένα… Μ’ αγκάλιασες από την πρώτη στιγμή… Σαν να είμαι δικός σου άνθρωπος… Ένα ευχαριστώ είναι πολυ λίγο για να μπορέσει να εκφράσει όλα αυτά που θέλει να σου πει… Σ’ αγαπάμε πολύ!!!

Ο μπέμπης η μαμά και ο μπαμπάς…!!!

Μ.Β.

Είσαι ο καλύτερος!!!

Μαρία Β.

Ο καλύτερος γιατρός ever!!!!!!!!! Τον ευχαριστούμε για όλα!!!!!!☺

Κατερίνα Μ.

Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο από τη κοινοποίηση της γέννησης του παιδιού μου που εγινε πριν από 2 χρόνια.. Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω είναι ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στον Νικόλαο Τουμπανάκη για την πολύτιμη βοήθεια του στην απόκτηση αυτού του παιδιού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΙΚΟ!!!

Μαρία K.

Αραγες έχεις ιδέα τι σου χρωστάμε ???

τι ευγνωμοσυνη σου έχουμε που δεν μας κοροιδεψες δεν επαιξες μαζί μας όπως κάνουν όλα τα επώνυμα γιατρουδακια που κυκλοφορούν, έχεις ιδέα πόση ευτυχία μας έχεις χαρίσει? (εμένα προσωπικά επί τρία!!!!)

Πάντα όταν ήμουν αγχωμενη η προβληματισμενη σηκωνες το τηλέφωνο και όταν σε ρωτουσα αν θα τα καταφέρω μου έλεγες πρώτα ο Θεός….. Για μας ήσουν εσύ ο Θεός μας και μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά όσες έχουν βρεθεί στη θέση μου θα συμφωνήσουν…

Έκανες τα όνειρα μας πραγματικότητα, μας ξεκολλησες από το πιο δύσκολο στίγμα της ζωής μας και το μόνο που μπορώ να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου είναι να σε έχει καλα ο Θεός για να γνωρίσουν και άλλες γυναίκες την απόλυτη ευτυχία του να σαι μάνα!!! Τάσο σ’αγαπαμε τοοοοοοοσο πολύ όπως λέει και ο μεγάλος μου γιος, ο Μιχάλης μου!!!!

Ρένα Μ.

Για πολλά χρόνια ένοιωθα ένα βάρος στην κοιλιακή μου χώρα και γενικότερα έναν φόβο να προχωρήσω στην επέμβαση που μου είχαν προτείνει γιατροί που είχα επισκεφθεί. Δεν είχα εμπιστοσύνη γιατί είχα ακούσει διάφορα και ανέβαλα συνέχεια την όποια απόφασή σχετικά με το θέμα αυτό. 

Η ζωή το έφερε έτσι που γνώρισα τον Νίκο μέσω μιας φίλης μου και από την πρώτη στιγμή με έκανε νοιώσω ασφάλεια και σιγουριά. Πήρα την απόφαση και προχώρησα στην επέμβαση! Αρχικά μου είχε πει ότι θα προσπαθούσε να αφαιρέσει το ινωμύωμα λαπαροσκοπικά αλλά αν δεν τα κατάφερνε (λόγω μεγέθους – ήταν 12 εκατοστά!!!) θα προχωρούσαμε σε κανονικό χειρουργείο! 

Δεν χρειάστηκε το χειρουργείο γιατί κατάφερε και έκανε την αφαίρση λαπαροσκοπικά!!! Δεν ξέρω αλλά στα μάτια μου φάνηκε σαν το σουπερ μαν:) Και έκτοτε τον φωνάζω έτσι! 

Αγαπημένε μου Σουπερ Μαν θα είμαι για πάντα ευγνώμων!!!! Είσαι φοβερός! 

Ροζίτσα Μ.

Ευχαριστούμε που εκανες τα όνειρα μας πραγματικοτητα και χάρις σε σενα σχεδιαζουμε καινούργια όνειρα!!!Να είναι πάντα τα μαγικά σου χερια τοσο τυχερά για να χαριζεις χαμογελα και ευτυχια οπως σε εμας.....το ευχαριστώ μας ειναι λιγο θα σου ειμαστε παντα ευγνώμωνες ολοι....

Ειρήνη Μ.

Ειμαι πολύ τυχερή που σας γνωρισα και που είστε γιατρός μου!! Εύχομαι όλες οι γυναίκες να έχουν έναν τόσο καλό γιατρό και πάνω απ όλα τοσοοοο άνθρωπο!!!!!

Αννέτα Α.